Zdrav život u drugoj sezoni

Naša popularna emisija Zdrav život od ove jeseni ulazi u drugu sezonu! Jedinstvena je to emisija koja će Vas savjetima o očuvanju zdravlja, upoznavanjem sa vrsnim stručnjacima iz svijeta medicine i vrijednim informacijama pomoću kojih ćete se lakše nositi s izazovima roditeljstva, prikovati uz male ekrane. Stoga, neka Vam svaka subota u 16:10 sati bude rezervirana za Zdravi život.

U novoj sezoni će Vas pratiti i nova urednica i voditeljica Ivana Živković koja je spremila za vas pregršt zanimljivosti, korisnih informacija te savjeta vrhunskih stručnjaka iz područja zdravstva.

Najnovije metode liječenja u medicini, savjeti za kvalitetniju prehranu i miran san, razbijanje mitova i predrasuda o zdravlju, ulazak u svijet roditeljstva, ali i prevladavanje ponekih mušica koje smo svi imali u dobi adolescencije, samo su neke od teme ove dinamične emisije za koju vjerujemo kako ćete pronaći odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Također, svi Vaši prijedlozi su uvijek dobrodošli jer biti zdrav i imati kvalitetniji (time i duži) život, zajednička nam je misija. Vidimo se!