O nama

Headline product produkcijska je kuća specijalizirana za proizvodnju TV sadržaja te ostalih video formata poput korporativnih filmova, video spotova, event filmova itd. Headline je sastavljen od kreativaca koji istinski vole svoj posao i vjeruju u ono što rade. Oboružani iskusnim timom i vrhunskom tehnologijom stvaramo inovativne sadržaje koji zaokupljaju pažnju gledatelja.

Naš rad prati zarazni entuzijazam i želja da drukčijim pristupom zainteresiramo gledatelja i pritom mu pružimo korisne i provjerene informacije, uz zabavu i pregled zanimljivosti.

Misija nam je poticati pozitivne društvene promjene kroz obradu aktualnih tema s potrebnom dozom kritičkog osvrta, edukativnim prilozima i savjetodavnim rubrikama te obradom društveno korisnih tema u skladu sa trendovima. Naše emisije imaju zajedničku crtu dinamičnosti i osobite posvećenosti gledatelju. Bilo da se radi o poduzetništvu, zdravstvu,  zabavi ili ostalim temama, želimo uvijek pomaknuti granicu televizijskog novinarstva i ‘uvući’ se maksimalno u temu.

Iz naše radionice izlaze:

Tim od 24 člana čini pokretačku snagu Headline Producta sastavljenu od snimatelja, montažera i novinara predvođenih etabliranim uredničkim imenima poput Gordane Gelenčer, Dubravka Kolarića, Dalibora Bosančića i drugih.

Tehnika:
– najmodernija tv i produkcijska oprema
– studio za snimanje tona
– 3 samostalne montaže
– 4 terenske snimateljske ekipe