naš tim

Dubravko Kolarić

Dubravko Kolarić

Urednik

Od kada znam za sebe volim automobile i pleh, plastiku, karbon, gumu… Uglavnom sve materijale od kojih se rade automobili. Ipak, kako ta ljubav ne bi bila pretjerana, u slobodno vrijeme se volim maknuti što dalje od automobila i vreve te se po mogućnosti popeti na najviši vrh ili spustiti u najdublju spilju.
Gordana Gelenčer

Gordana Gelenčer

Urednica

Sve se češće osjećam poput pokvarene gramofonske ploče – zastala na nebrušenom dijelu priče i stalno je ponavljam. Tako to biva kada svih novinarskih 20+ godina (ta brojka, naravno, ne govori ništa o mojim godinama, samo o iskustvu 😉 ) zapravo pričam isto, jer su problemi navlas isti. Zato je divno imati emisiju u kojoj ne pričamo isto. A ako se i zalomi isto, to isto pričamo drukčije. To drukčije rađa se iz životnih improvizacija oblikovanih kroz druge, ne-novinarske ljubavi : ples, aromaterapiju, iscjeljivanje. Zašto ono dan nema 48 sati? 😉
Dalibor Bosančić

Dalibor Bosančić

Urednik

Teško je pisati i govoriti o sebi. To najradije prepuštam drugima. A kada već moram… U medijima sam 25 godina. Razvlačio kabele nekoliko mjeseci, a onda mi je jedan urednik dao šansu da napravim prvu priču. Od tada godinama pečem novinarski zanat, a od prije desetak godina “pečem” i onaj urednički i voditeljski. Izravan, direktan, pravi škorpion. Empatičan na teške ljudske priče. Pravedan i sitničav u poslu. Ljubitelj prirode, pasa, glazbe 80tih. To sam ja.
Ivana Živković

Ivana Živković

Urednica

Još od malih nogu kada sam na pretrpanom potkrovlju obiteljske kuće pronašla stari pisaći stroj, zaljubila sam se u gromki zvuk tipki, otisak slova na papiru, riječi i pisanje. Nije trebalo previše mozganja što želim biti kad odrastem. Danas tu ljubav dijelim uživajući u dragocjenim trenucima koji podrazumijevaju duge šetnje ili vožnju najdražim biciklom po prirodi, domaću i zdravu hranu, dobru knjigu i još bolje društvo!
Anja Alavanja

Anja Alavanja

Voditeljica

Od osnovne škole džeparac sam zarađivala glumeći u reklamama i statirajući u filmovima i serijama, tako da mi filmski i televizijski setovi nisu bili novost ni kada sam igrom slučaja dospijela u prvi domaći reality show Story Supernova u kojem su se tražili voditelji. Odmah potom i počinjem raditi kao voditeljica na Novoj tv, na kojoj sam odradila brojne projekte. Nakon showbiza i sporta, raduje me rad na projektu koji obrađuje temu zdravlja. Naime, s godinama i proširenjem obitelji, sve više pažnje posvećujem zdravom načinu života tako da me iznimno veseli rad na emisiji koja će na zanimljiv način gledatelje educirati o najvažnijoj mogućoj temi.
Melania Tresk

Melania Tresk

Voditeljica

Sreća je kada radimo ono što volimo,pa tako i ja radim ono što volim. Uvijek nasmijana i otvorenog apetita. Životinje,dobro društvo i kamere,uvijek su poželjni,kao i jutarnji burek kojeg zalijemo jogurtom. Adrenalin,putovanja i automobili, da, to sam ja!
Marija Habulinec Zorić

Marija Habulinec Zorić

Voditeljica marketinga

Razum je odabrao pravo, srce ga je nadglasalo i odvelo u marketing. Istinski uživam u svom poslu jer mi svakodnevno donosi nova znanja i zanimljive ljude, a dopušta mi da i dalje ustrajem na utopističkom pogledu na svijet oko sebe. Strastveni sam borac za prava životinja, a od kad sam udomila napušteno štene, aktivno radim na internoj kampanji radnog naziva „Svaka osoba iz mog imenika treba psa“. Moj suprug to još ne zna, ali plan je da se prvom prilikom selimo negdje u prirodu i otvaramo sklonište za sve napuštene životinje 😉
Marko Trbušić

Marko Trbušić

Voditelj tehnike

Vječiti, nepokolebljivi optimist, altruist i sve u svemu “a people person”. Uvijek spreman za izlazak i druženje, drži spakirani kofer pored vrata kako bi put prema najnovijoj avanturi bio što brži. Voli dizanje subotom u ranu zoru, dok rosu još gladi nježan sjaj mekog jutarnjeg sunca, haiku, duge sparne ljetne dane, demokraciju, farmaciju i birokraciju. Najdraži hashtag: “#onokad” <3
Zrinka Glavaš

Zrinka Glavaš

Novinarka

Obitelj i prijatelji. Zvuči kao klišej, ali to je moj život. Barem kada pomislim na ono što mi je najvažnije. Propjevala sam, kako kažu, prije nego što sam progovorila i od tada je moj pogon glazba, a dani mi prolaze u kreativnom novinarskom kaosu! Još uvijek ne znam tko sam, što sam ni kamo idem, ali sviđa mi se ono što se događa po putu! 🙂
Martina Marčinko

Martina Marčinko

Novinarka

Veliki optimist sa ružičastim naočalama kojim promatram svijet oko sebe, ali koje se moraju uklapati u ostatak modne kombinacije! Ljubav prema novinarstvu rodila se dok sam još bila mala i shvatila da brojke nisu ono čime se želim baviti u životu. Nema nekog jedinstvenog razloga zbog kojeg volim svoj posao, ali znam da ne mogu zamisliti kako se bavim ičim drugim. Ne volim rana ustajanja (ili bilo kakva prijepodne), pernate životinje, krofne kojima fali čokolade i dosadne ljude, ali me zato moda, izlasci, putovanja, kave i one male sitnice u životu (sve to provučeno kroz neki dobar filter) čine jako sretnom. Slavonka sa zagrebačkom adresom koja i dalje živi za vikende i odlazak doma u voljene, najdraže, najbolje i ostali superlativi Vinkovce 🙂
Saša Dervišević

Saša Dervišević

Novinar

Veliki sam ljubitelj sporta, glazbe i automobila. Volim režiju, fotografiju i umjetnost. U slobodno vrijeme uživam biti DJ i dobrom glazbom razveseliti publiku. Tako je i u novinarstvu u kojem mi je cilj upoznati gledatelje sa zanimljivim pričama iz svijeta auto moto nautike.
Petra Urban

Petra Urban

Novinarka

Otočko dijete, bosanskih korjena, s adresom u Zagrebu. Mašala! Nakon osamnaest godina života na najljepšem otoku Visu (da, najljepši je!) momentalno se privikla na gužvu i život u smogu metropole. Najozbiljnije. Nije šala. Sport je moja prva, druga, treća i najveća ljubav. A četvrta su životinje. Znatiželjna po prirodi kakva i jesam svakoga dana nastojim oplemeniti svoje iskustvo novim spoznajama. Novinarstvo je došlo samo od sebe, u loncu svih mojih kreativnih pričica, pokorila sam se svijetu i upisala fakultet za, kako kažu “sveznajuće neznalice”. Ne ograničavam se odabirom tema, već nastojim iz svake izvući maksimum, prenijeti priču na najbolji mogući način i naučiti nešto novo. Svakog dana križam dane do ljeta, jer “san” otočko “dite”. Adio.
Toni Damjanić

Toni Damjanić

Snimatelj i montažer

Znanost, priroda, društvo, politika, gospodarstvo, umjetnost, kultura – sve je to dio moje sheme. U skladu s tim raznovrsne su mi i teme. Gotovo da nema toga na svijetu što me ne zanima. Izreku “Novinar je univerzalni neznalica” nastojim pretvoriti u “Univerzalni sveznalica”. Iako okružen čitavim svemirom, pronalazim veliko zadovoljstvo i u malim stvarima – serije, filmovi i računalne igre beskonačno me vesele, kao i tabletop roleplay zabava.
Josipa Ban

Josipa Ban

Novinarka

Za vrijeme studija zamišljala sam se kao radnicu u državnoj administraciji, no stvari su se ipak drugačije odvile. Ukazala se prilika u novinarstvu koju nisam odbila. I nisam požalila. Još uvijek puno učim, što je veliki gušt… treba još samo naći vremena te naučiti snimati i montirati.
Tajana Antonina

Tajana Antonina

Montažerka

Zagorka ličko-dalmatinskih korijena koja mašta o jutrima uz more. Kava je moje gorivo i jedna sam od onih osoba koja svake godine 31.12. piše novogodišnje odluke poput „Početi vježbati”. Volim sarkazam i dobre filmove, hobi fotografiranje za dušu, a ne volim (čitaj: ne znam) pisati kratke tekstove o sebi. Točka.
Nikola Sinković

Nikola Sinković

Snimatelj

Ključne riječi: kreativnost, umjetnost, iskrenost, sreća, svemir i samo pozitiva.
Volim se kreativno izražavati, kako kamerom na terenu tako i rapidografom po papiru. Vjerujem da u svima postoje dva vuka, zao i dobar vuk, odnosno negativna i pozitivna energija. Kao što je starješina plemena Cherokee to jednostavno objasnio, ako hraniš lošeg vuka on jača i preuzima misli koje prerastaju u djela, ali kada hranimo dobrog vuka, odnosno pozitivnu energiju u nam,a onda se punimo tom pozitivnom energijom i privlačimo pozitivu u svoj život. Sve kreće od jedne pozitivne misli koju treba pronaći i zadržati kroz cijeli život. Moja misao se može opisati samo jednom riječi, a to je: SVEMIR

Tihomir Selak

Tihomir Selak

Web Administrator

Programiranje, internet i općenito kompjuteri su moja velika strast i okupacija. Volim rješavati logičke zadatke, jednom rječju glavolomke. U slobodno vrijeme uz ostalo vozim bicikl, ili uživam u dobrom filmu, preporuka Brazil i 12 majmuna.
Vida Peterlik

Vida Peterlik

Novinarka

Curka slavonske duše, a mnogi bi rekli i rasta. 😉 S metar i žilet vječno sam u borbi s time da me se shvati ozbiljno. Novinarstvo je izabralo mene, a ja uživam u vožnji. Nisam osoba za uredske poslove. Štoviše, najbolje se osjećam u kreativnom kaosu, jurcanju po gradu i naletima inspiracije. Zanima me sve, od političkih zakulisnih igara do toga koga ljubi Rozga. 😊 Motiviraju me izazovi i prilike da naučim nešto novo.

Tin Koren

Tin Koren

Novinar

Auti, auti i još malo automobila. To je moj život!
Cijelo djetinjstvo sam sanjao dan kada ću prvi put sjesti za volan. Čitao sam mnoge auto-moto časopise i s bratom komentirao kako bi to bio savršen posao. Deset godina kasnije – here I am!
Na dnevnoj bazi isprobavam različita vozila u različitim uvjetima. Svaki dan i svaki sat ovog posla je za mene užitak jer uvijek otkrivate nešto novo. Pa tako odabir novinarske karijere je bio neki logičan slijed u mome životu.